Dec 25, 2008, 10:54 AM

Гъвкаво 

  Poetry
528 0 2
За миг дори не иска да досажда,
ех, можела да е полезна?!
Сърцето и ще иска смазване, 
не спре ли да разглезва.

За миг дори не иска да нахалства,
законите са да се спазват.
Доброто непоискано е халос,
и нещо повече, наказва се.

За миг дори не иска да обсебва
със истинското си обичане.
Нащрек и бавно се напредва...
към ближния, а не със тичане.

За миг дори не съжалява,
че няма място в пейзажа.
Със прошката ще прекалява,
цената кеш, наказване.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Честито Рождество , много любов и на теб Весела ! Знам , така добре знам колко съм права за цената кеш !
  • "цената кеш, наказване." Сама не знаеш колко си права.
    Честито Рождество! С обич!
Random works
: ??:??