Jun 9, 2006, 11:55 PM

х х х  

  Poetry
1035 0 13

ххх

 

Отвори ми!

Стоя пред вратата

гола и с празна ръка.

 

По пътя до теб

разпилях топлината си

и не мога да продължа.

 

Студ ме подгони.

Мрак ме съблече.

Вятър дотук ме довя.

 

Нямам нищо за даване.

Малко само да взема –

да доживея до утринта!

© Анелия Шишкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??