Jul 21, 2010, 3:41 PM

Ха, добър ден 

  Poetry » Humour
656 0 3

Облечена с червен сутиен,

прашки - бели дантели

и на токчета смело качена -

уговарям среща эа утрешния ден

в метрото близо до мен.

Ще ме гледат учудено, затова

ще облека ефирна пола,

блузка свежа, прозрачна и лека,

а на кутрето на крачето ще сложа знак -

пръстен с цвете и розов лак.

 

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??