Dec 30, 2013, 1:17 AM

Хай-ху 20 

  Poetry » Other
412 0 0

На Тевно езеро броя,

звездите отразени

по повърхността.

Студен е Август през нощта,

високо в Пирин-планина,

ала щурците пеят...

---42

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??