Jan 21, 2015, 8:52 PM

Хайде излъжи ме 

  Poetry » Love
472 0 6

Хайде, отвърни ми, бе момиче,
напиши ми ред или пък два.
Просто излъжи, че ме обичаш,
че ти липсвам, даже и едва

да съм само спомен в твоя сън.
Хайде, позволи ми да очаквам,
че ще дойдеш, може би, отвън
някога при мене тихо в мрака.

Хайде тази вечер забрави,
че те чака у дома съпруг,
просто под звездите повърви,
спри до мен и излъжи, че друг

не очакваш, че обичаш мене.
Аз ще ти повярвам, ще целуна
устните ти, с длани споделени
ще помилвам леко, като лунна

светлина косите ти и в мрака
ще си тръгна. Даже непростима
обичта към теб да е, ще чакам,
ще те моля; Просто излъжи ме!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??