Jan 23, 2011, 11:41 AM

Хайде със теб утрото да изключим! 

  Poetry » Love
627 0 2

Хайде, със теб, утрото да изключим!

(по Ксения Григорович)

Хайде, със теб, утрото да изключим!
Не ща да се съмва! Не ща да е светло!
Нека е по-дълго щастливото случване!
Нека от пълно се пръсне сърцето!

Мутрата на часовника с юмрук ще разбия!
Ех, как се хили гадът му неден!
Още съм жаден... С очи ще те пия...
и все ще обърквам Първо с Последно...

Строших го нахалника... Стана ми леко...
Жалко. Не мога утрото да изключа...
Ставаш и тръгваш нейде далеко...
Токчета чаткат и стиха ми налучкват...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Мутрата на часовника с юмрук ще разбия!
    Ех, как се хили гадът му неден!"-
  • Много хубав стих! Хареса ми.
Random works
: ??:??