Nov 10, 2011, 8:13 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
622 0 2

 

      *

Огън без дим

от изсъхнали листа...

Само тази чистота...

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??