Apr 29, 2006, 4:33 PM

хайку - 23 

  Poetry
677 0 3

Ледени  цветя -
на  прозорецът  ми  чист .
Каква  красота !
 

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??