Jul 27, 2013, 3:53 PM

Хайку... 

  Poetry » East forms
631 0 2

 

 

Ту светло - тъмно.

Аз стоя във Вечността,

в миг на Сега.

 

*

 

Мисля за  смъртта,

и пак края на нощта,

показва деня.

 

*

 

Отварям очи,

усмивка на лицето,

любов в сърцето.

 

© Санвали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??