27.07.2013 г., 15:53 ч.

Хайку... 

  Поезия » Източни форми
627 0 2

 

 

Ту светло - тъмно.

Аз стоя във Вечността,

в миг на Сега.

 

*

 

Мисля за  смъртта,

и пак края на нощта,

показва деня.

 

*

 

Отварям очи,

усмивка на лицето,

любов в сърцето.

 

© Санвали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??