Apr 21, 2009, 7:36 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
760 0 12

 

 

 

Пролетно небе.

Залезът се разлива -

напоява ме.

 

 


Кратък път пред мен.

Слънцето и луната

броят стъпките.

 

 


Пролетна вечер.

Жабчето скочи - пльок!

Разля луната.

 

 

 

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??