Mar 20, 2010, 10:03 PM

*** (хайку) 

  Poetry » East forms
799 0 14



ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! >>>

 

 

 

Пролетно слънце

посади лъчите си

в мойта градина.

 

 

 

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??