Mar 3, 2009, 8:36 AM

Хайку - 4 (Егейско) 

  Poetry » East forms
528 0 1

 

* * *

"Бяло" морето
разказва ни спомени.
Гръцка прикaзка.

* * * 

Егейско море 
просълзи Кипсарио.
Любовна тайна.

                                                                                                                       * * *

Чайки танцуват
весело сиртаки пак.
Тасос се смее.


© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??