3.03.2009 г., 8:36 ч.

Хайку - 4 (Егейско) 

  Поезия » Източни форми
554 0 1

 

* * *

"Бяло" морето
разказва ни спомени.
Гръцка прикaзка.

* * * 

Егейско море 
просълзи Кипсарио.
Любовна тайна.

                                                                                                                       * * *

Чайки танцуват
весело сиртаки пак.
Тасос се смее.


© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??