Aug 18, 2009, 11:14 PM

хайку 

  Poetry » East forms
609 1 4

 

 

   

Дарих ти любов,

обречена на клада

Не прося милост...

 

 

 

 

Хубаво е с теб...

устните ти галят ме.

Топла жарава...

 

 

 

 

Ти - моя съдба!

Пленница на чувствата -

раждам викове...

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                         

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??