Jan 3, 2008, 5:21 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
936 0 13

Изгубен ключ. Път...

Отключвам чужда врата...

МОЯТА СЪДБА!

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??