Feb 10, 2008, 3:54 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
1133 0 23

Страх от грях? Пак? Как

да спра да те желая

шарен, сладък грях?

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??