Jan 16, 2008, 9:42 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
1074 0 10

В гнездото от страх

излюпи се ревносттта...

Към теб полетя.

© Диана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??