Jul 10, 2013, 10:22 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
654 0 1

     Таен сейф.

      Крия спомени,

      любов и предателства.

 

     * 

 

     Безсънна нощ.

     Лутат се мисли

     в будно съзнание.

 

 

 

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??