Jul 8, 2008, 7:46 AM

хайку 

  Poetry » Love
1143 0 5

Когато се събуждам сутрин –

ароматът на раздялата ни

ми напомня вкуса на присъствието ти...

 

© Деси Копчалийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??