Jan 29, 2017, 10:13 PM

*** (хайку) 

  Poetry » East forms
718 0 0

 

* * *

 

Ята щъркели

на хълм сред сухи треви.

Дим след пожар...

  
 

08.2013

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??