Feb 1, 2017, 10:05 PM

*** (хайку) 

  Poetry » East forms
671 0 0

  

  

***

 

Цъфтят бадеми.

Баща ми плете хамак 

под дърветата.

  

03.2013

  

  

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??