Feb 18, 2020, 7:55 PM  

Хайку 

  Poetry » Other
510 0 0

ХАЙКУ

Очакването
Подкосените крака
Сърце на врабче

 

18.02.2020г.

©Екатерина Глухова 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??