Sep 18, 2009, 11:31 AM

Хайку (есенна утрин) 

  Poetry » East forms
919 0 22

Виж планината -
в облаци сгушена,
сякаш тихо спи.
...
Мъглата бяла
от града се оттегля.
Не се сбогува.
...
Още е хладно,
но лъчите слънчеви
пак се протягат.

© Весислава Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??