* * *
Око на тигър
Жълто кехлибарено
Смъртта те дебне
* * *
Розови устни
Невинност разбулена
Пъпка на роза
* * *
Времето спира
Гъста е тишината
преди изстрела
* * *
Чашата вино
червена вселена
от очакване и страст
* * *
Ангели пеят
Камбаната удари
Час е за прошка
© Nina Sarieva All rights reserved.