Jul 19, 2006, 4:53 PM

Хайку - Пирамида на живота 

  Poetry
593 0 0




             И тъй, бидейки оправдани с вяра,

             имаме мир с бога

             чрез Господа нашего Иисуса Христа...


             Послание на СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА до Римляни /Глава 5/



В скръб търси Земя

Търп
и и мисли - Огън

Хвали се и във

опитност чувствай Водата

С надежда вдишвай Въздух


Любовта - от бог!




Ники, БЛАГОДАРЯ ти!

19.03.2006

Беше вечерта когато

зададе въпроса за Ленън и Око

 

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??