Jul 27, 2007, 11:28 PM

ХАЙКУ С ОБИЧ 

  Poetry
490 0 1
                         ЩАСТИЕ  КАК ДА ДАРЯ,
                         КЪСЧЕ СЛЪНЦЕ ОТ МЕН
                        И ПОЛСКИ ЦВЕТЯ ЗА ТЪГАТА?! 

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??