Dec 10, 2009, 12:22 AM

Харесвам те 

  Poetry » Love
663 0 0

Сядаш до мен и притаявам дъх...

Поглеждаш със студени очи и замръзвам.

Докосваш дланта ми и ме облива топлина.

Ти играеш с моето сърце,

кой ли ще е победител?

Сега ти си на ход.

Избирай между две възможности -

ще ми подариш ли сърцето си

или ще ме отблъснеш, както всеки досега.

Нека аз избера вместо теб.

Вземам решение и те искам за мен.

"Харесвам те!"

А кога ще ми дадеш повече?

"А може би повече"

Не бързам, имам време,

но ти ще ме чакаш ли?

Ще бъдеш ли там, когато имам нужда от теб?

И отново притаявам дъх в очакване на целувката ти.

И ето, случва се.

Целуваш, прегръщаш и обсебваш тялото и ума ми...

 

© Билиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??