Nov 15, 2024, 5:34 PM

Хей приятелко 

  Poetry » Love
27 0 0

Хей, приятелко любима.

Как хубава си ти!

За мен си тъй значима.

Като слънчевите дни!

 

Пред нас, мечти безброй,

като звездния красив прашец!

Ела със мен, в приключения безброй.

Да ти кажа, с тихичък и мил глашец.

 

 

Душата твоя, понякога усещам.

Грешно ли е туй кажи?

Любов, с грях ли да посрещам,

или слетите ни с теб души?

 

 

Хей, приятелко любима!

Как хубава си ти !

Прости ми, за душата ми ранима.

Прости ми, че всичко си за мене ти .

© Никалас Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??