на Емо
Всеки ден със теб ми (б)е подарък.
Светлинка, покълнала в сърцето,
вик щастлив, до болка нежен, ярък.
Стълба, дето води към небето.
Болката по теб е тъмносиня
и на злобен таралеж прилича.
Тя упорства - няма да замине...
Вместо тебе болката обичам.
Миговете с тебе се повтарят.
В най-дълбока нощ ме навестяват.
Свети близко твоята цигара.
Вплетени телата ни остават.
Аз те викам. Ти ми се усмихваш.
Шепнеш ми ония, двете думи...
Онемяла, болката притихва.
Обичта е мостът помежду ни.
© Нина Чилиянска All rights reserved.