Feb 13, 2021, 7:42 AM

Хиляди разцъфнали лета 

  Poetry
240 2 2

Може би животът не прощава,
сложим ли в душите си лъжа...
Мога ли за миг да не внимавам
и да се порадвам на света?

Нощите са моята утеха.
Дните са затворена врата.
Още ли мечтаем за успеха,
който ни издига над света?

Блянове прелитат като птици,
скитат се в небесните гърди.
Може би животът е старица,
тръгнала по пътя призори...

Има ли с кого да се прегърнем,
всичко ще надвием с лекота.
Зимите навярно ще превърнем
в хиляди разцъфнали лета...


 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??