Oct 30, 2008, 3:06 PM

Химера 

  Poetry » Humour
1416 0 4

Химера

 

Две баби бъбриво си чакат

на спирката там край Битака.

Рейса - последен да хванат

за чудния остров Итака.

 

С купчина стари болежки,

но с поздрав засмян „Kalimera!,

с оръфани куфари тежки,

на среща с тази Химера.

 

Ненадейно долетя и сврака

на спирката там край Битака,

поредния рейс да почака,

да изпрати и тях към Итака.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??