Защо всеки път, когато пожелаех да пиша за теб химикалът спираше?
Имаше мастило.
Сменях го с нов, но и той след първите няколко думи спираше.
Така и с друг...
И със следващ...
Не знаех какво се случва.
Нямах повече химикали.
Нямах и чувства към теб.
© Стилияна All rights reserved.