Apr 27, 2010, 9:57 AM

Хладно утро 

  Poetry » Other
900 0 19
Дишай, дишай бяла пáра,
утро мое, деньо мой!
Душебяла, душивяра,
бяла пáра - син покой.

Ден е, ден. Студен извира.
Утро, милост! Деньо - мил...
Мама някъде умира.
Пáрата венец бих свил.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??