Jul 5, 2013, 8:50 PM

Холограма 

  Poetry » Other
430 0 1

Спомен избледнял в главата ми остана, 

а от него имам рана.

Лице, очи, нос, уста,

едва те помня.

Чакам да се върнеш поне в моя сън,

ала теб те няма даже и навън.

Затварям очи,

приличаш на холограма.

Толкова избледнял спомен 

за теб ми остана.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??