Aug 18, 2016, 5:44 PM

Хората 

  Poetry
425 0 1


Ние събираме ресурси,
водим войни.
Това сме ние  хората!

 

Материалността е наша реалност. 
Готови сме на всичко.
Това сме ние  хората!

 

Контрол има чрез закони,
или пък с шарени балони.
Това сме ние  хората!

 

Ние убиваме Земята бавно,
скоро при Марс отиваме.
Това сме ние  хората!

 

Цялата нация се управлява,
управлява от пари  и новини.
Също има телевизия  и игри.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??