Oct 18, 2008, 10:37 AM

Хоризонт 

  Poetry » Landscape
885 0 8

Красиви лебеди

сенките хвърлят

над нашите сърца,

а водата от лилии

цъфти и ухае като нощта.

Сливаме жадните погледи -

макове разцъфтели в зори,

а дъгата донася ни

хоризонти с нови дъги.

Прегърни ме, забързан и светъл

мой хоризонт,

душата ми жадна

търси своя подслон.

© Ирена Велинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??