Nov 11, 2020, 1:49 AM  

Хотелска Стая, Началото 

  Poetry » Love
214 1 0

Говорим си по цели нощи,
мислим се по цял ден.
Желая те в моите силни ръце,
нека играта никога не спре!


Скоро ще се видим 
и ще се отдадем на страстни грешки.
Цяла нощ ще сме бодри и бурни,
а на сутринта любовни и грешни.


Нека да не спира това което имаме,
нека да не разваляме това което е,
нека помним всеки един къс момент 
от най-незабравимия ден.


Знам, че няма да ме забравиш,
но любовта не е за нас!
Отдаваме се на момента
и той на нас.


Отиваме в малка топла дървена стая,
в която се случват страстни неща.
Мислим един за друг как да продължи всичко това
но знаем, че това е просто една голяма лъжа.

Но все пак,
продължаваме да се отдаваме на страстта,
докато не се откажем
и не се отдадем на любовта.

© Викторио Намнам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??