Apr 30, 2008, 11:25 AM

Христос не е Стоичков... 

  Poetry » Other
581 0 6
От Библията, всички, ясно знаем,
че братската омраза съществува.
Да я отхвърлим, нищичко не правим.
В душите ни на воля си лудува.

Безпринципно раздаваме ритници.
С юмруци, простотията закриляме.
На дявола ли все сме ученици,
щом Божиите думи не разбираме?...

Нови случки давят битието.
Отричаме произхода си даже.
Каинската злоба във сърцето
тялото превръща във прокажено...

Извода направих с много болка.
Братоомразата присъща нам е само.
Думата последна е на Бога.
Иисус възкресе, в някого го няма...



© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??