Feb 11, 2024, 8:35 AM

Хрумва... 

  Poetry
119 0 0

на низостта ѝ
са̀мо хрумва да слухти
и да одумва

 

....................................................

 

друга подредба
на думите:

 

 

на
низостта ѝ
са̀мо хрумва да
слухти и да одумва

Категория:

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??