Омаян от невинността ти, дете,
аз унесох се в приказни мечти!
Благодаря на Господ за късмета
теб да срещна, душа да полети!
Аз сред страдание, тъма живях,
но моят път се пресече с твоя,
тогаз що значи добро разбрах,
тогаз ти ободри дух, мила моя!
Слънцето стопли ме приятно,
за лъчи и спасение аз жадувах,
настъпи време тъй благодатно,
само заради теб съществувах!
С надежда теб отново да съзра,
аз мисля всеки ден за любовта,
ще помня красотата докато умра,
дори когато тя е сал хубава мечта!
© Георги All rights reserved.