Sep 27, 2008, 10:37 AM

Хубаво ми е в съня ти 

  Poetry » Love
965 0 28


Хубаво е в твоя сън да бъда...
Не се буди. Уютно ми е там.
Очите не отваряй. Ще си тръгна..
По призори. Ще те оставя сам.

Ще те открадна. Както ти направи.
Но не хленчи, нали си мъж голям.
(Дали се сеща твоята съпруга,
че точно днес аз няма да те дам!)

Не се плаши. Ще бъда много хитра.
Единствено в съня ми ще си мой.
... и пак ще се събудиш в шест без десет,
а аз ще спя до десет... до обяд.

Но бързо се обличай. Не отлагай,
че чака те кафе след моя сън!
Погалена от слънчевия вятър,
ще се разсъня бързо. Като теб!




© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??