Aug 27, 2012, 10:18 AM

И да тръгна към май със сърце 

  Poetry
495 0 0

Онзи важен човек да се върне,

но да бъде памучен - тъй мек,

че в сърцето му лесно да хлътна

и то дълго да вие за мен.

И пак утрото си ще обикна.

И ще хапя (ще бъда пак змей).

И ще бълвам усмивки и смисъл -

чак от ада ще гледат към мен.

Този важен човек не е тръгвал.

А защо го изпратих c букет?

И поискам ли пак да го върна,

трябва просто да гледам напред:

да изхвърля трънливите мисли

и да тръгна към май със сърце.

Може дълго в бяс да се отричах,

но сега...

 

се обичам

 

добре.

 

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??