Здравей, любов!
И днес си тук, отново те прегръщам.
Поглеждаш ме красива от любимите очи.
Денят от лед в жарава с теб превръщам.
Какво е студ? Забравила съм, някъде мълчи.
И следвам те...
През мислите ми прекосяваш, все прекрасна.
Пред мен си, с ореол от розови сърца.
И днес във топлината ти не ще угасна -
почукваш пак усмихната на моята врата.
Здравей, любов!
И днес си тук, отново ме прегръщаш -
стаила дъх в любимите за мен ръце.
Ти всеки ден към мене се обръщаш.
Здравей! Обичам да летя със твоите криле!
© Ивелина Цветкова All rights reserved.