Dec 16, 2009, 4:10 PM

И друго би могъл да хване 

  Poetry » Humour
497 0 7

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

Трамваят спира рязко и Иван,

залитайки, се хваща за ръката

на хубава блондинка. „Грубиян,

внимавай бе – подвиква му жената –

не можеш ли за друго да се хванеш,

простак... нахалник... Господи, как може!”

Иван изчаква кротко да престане

и казва ù: „Разбира се, госпожо,

и друго бих могъл да хвана здраво,

но моля те, недей ме изкушава!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??