Apr 22, 2012, 12:32 PM

И какво като е пролет вече 

  Poetry » Love
506 0 2

 

 

 

И какво като е пролет вече

и раззеленила се тревата.

И звездите тихо вечер

говорят си с луната.

 

И какво кат птици пеят,

летят и бягат с пролетта.

Очите пак тъжно леят

малки капчици тъга.

 

И какво кат пролет е дошла,

всичко пъстро някак си стои.

И зимата си вече отишла,

няма ги онез студени дни.

 

Какво като е пролет вече,

аз чувствам още самота.

Защото ти сърцето ми расече

и продължавам живота си сама.

 

И какво като е пролет вече,

за мен няма смисъл от това.

Мрачни ще са всички вечери

и самотна днес, вечно ще съм си така!

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??