May 22, 2012, 10:28 PM

... и люляците се превърнаха във птици 

  Poetry » Love
487 0 3

***
И люляците се превърнаха във птици,
когато срещнах твоята усмивка,
а беше пролет, боцкаха карфици
от минали любови, с болезнена обвивка.
И слънцето с дъжда измисли песен,
а мен престана да ме има,
разтворихме се и бяхме цвят телесен,
един във друг се смесихме двамина.
И вятърът разпали огъня изстиващ,
в секунди светът се преобърна
и сляхме се в едно във миг бленуващ,
кажи ми как съня в реалност да превърна?

© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??