Feb 6, 2008, 3:26 PM

И обичам, и обичам, и обичам 

  Poetry
1118 0 23
Аз обичам, и обичам, и обичам -
нищо, че я няма пролетта.
Всеки ден с широката усмивка
щастие дарявам на света.
Обичам. Небесата чисти
леко галят ме среднощно със дъжда.
И приказен съм. И красив. И искрен -
обичам всеки полъх тишина.
Аз обичам. А е празен листа...
Не ме е грижа. Махвам със ръка.
Липата вънка вече се разлиства -
не, не ми се мисли за тъга.
И обичам... и сълзите от мъниста.
Прегръщам ги. Разтапям се. Творя.
Във мрака светя. Чудно е. Артист съм.
Мечтите си със теб ще споделя -
че в гърдите ми сърцето пак е птица,
че нежно шепна радостни слова.
И обичам, и обичам, и обичам.
Има ли по-сладко от това?

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??