Apr 10, 2007, 2:01 AM

и струва ми се...богата съм 

  Poetry
697 0 10
Приближи мигновенно.
С рой звезди във ръката -
като букет,
Като цвета на дъга.

И всичко миришеше
на любов -
победила и
триумфираща
над
упоритостта  на навика.


Покоряващо силна,
чудодейна.
Внезапен ярък слънчев лъч
в мъгла.

Запя
с безброй мечти в сърцето ми.
Звънкащи, златни монети.


И струва ми се -
богата съм
(...ще ми стигнат ли)
за щастието,
което двама търсехме
в стиховете?...


Ще си мисля над това,
с чаша вино
и ще мълча докато пия.


Една капчица се стече.
Топла.

И оцвети сърцето ми.

© Дакота All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??