И тази нощ аз ще летя нагоре в небето,
дето греят звездите,
и тази нощ аз ще сънувам любов,
там където се раждат мечтите.
И тази нощ луната прекрасна
ще разказва за нашата тайна,
и тази нощ аз ще си спомням
за тази наша среща омайна.
И тази нощ вятърът топъл
тихо нашите думи любовни ще шепне,
и тази нощ аз ще копнея
погледа твой с нежност да срещна.
И всяка нощ, когато вече Земята
тихо в приказен сън пак потъва,
и всяка нощ аз ще мечтая
в твоите топли прегръдки пак да заспивам.
© Пламена Владимирова All rights reserved.